Top Pocket vragen

Deze pagina bevat antwoorden op de meest populaire vragen over Pocket die  vertaald zijn in jouw taal. Bovendien vind je hier een complete gids voor het gebruik van Pocket in de  Help sectie van onze mobiele apps voor iOS en Android.

Pocket wordt gebouwd en beheerd door een klein team in San Francisco, California,  en  wij  kunnen helaas niet antwoorden  op individuele ondersteuningsmails in andere talen dan Engels. Maar, we zijn zo blij dat jij gebruik maakt van  Pocket en hopen dat je ervan geniet!  

Top vragen:

 


 

Hoe kan ik items naar Pocket opslaan?

Er zijn veel verschillende manieren om vanaf je computer en mobiele apparaten naar Pocket op te slaan. Hier volgt een korte uitleg van elk:

Opslaan vanaf je computer
De Pocket extensies maken het je mogelijk om in één klik webpagina's op te slaan naar Pocket terwijl je ze op je computer bekijkt. De Pocket extensies zijn beschikbaar voor Google Chrome, Safari, Firefox, en Opera.

Als je gebruik maakt van Internet Explorer of een andere browser die hierboven niet genoemd is, kun je de Pocket Bladwijzer gebruiken om een webpagina op te slaan. Om de Bladwijzer te installeren, klik je op de volgende link en sleep je de + Pocket knop in de Favorieten/Bladwijzerbalk van je browser: Installeer de Pocket Bladwijzer

Je kunt ook handmatig links opslaan in Pocket voor Web. Klik op de "+" knop in de bovenste werkbalk en type of plak de URL: Bezoek Pocket voor Web

Opslaan vanaf je mobiele apparaat
Als je Pocket gebruikt op Android telefoons en tablets, kun je opslaan vanaf bijna iedere app. Zoek de optie om te Delen, en selecteer "Toevoegen aan Pocket".

Als je Pocket gebruikt op iPhone, iPad of iPod Touch, kun je naar Pocket opslaan met behulp van een paar verschillende methodes:

  1. Opslaan met Kopiëren en Plakken - Kopieer een link en open Pocket. Er verschijnt een groene balk onderaan het scherm. Tik op de knop Toevoegen om de gekopieerde link op te slaan.
  2. Opslaan met de Pocket Bladwijzer - Een bladwijzer is een speciale referentie die gebruikt kan worden om een open webpagina op te slaan naar Pockeet. Om de Pocket bladwijzer te installeren in Mobile Safari, open je het Pocket menu, tikt Help en tikt Hoe op te slaan. Tik vervolgens op de knop Installeren en volg de instructies.

Waar kan ik bekijken wat ik in Pocket opgeslagen heb?

Je kunt je opgeslagen items in alle apps van Pocket bekijken, met inbegrip van:

Ik kan me niet aanmelden bij Pocket. Wat moet ik doen?

Als je je niet kunt aanmelden voor Pocket, controleer dan of je je correcte gebruikersnaam en e-mailadres invoert. Als je je wachtwoord niet meer kunt herinneren, kun je het hier resetten: Reset jouw  Pocket wachtwoord

Als je jouw Pocket gebruikersnaam of e-mailadres niet meer herinnert, creëer je je nieuwe Pocket account hier: Maak een nieuwe account aan

Waar kan ik mijn Pocketaccount, -informatie en -voorkeuren wijzigen?

Om je accountinformatie, meldingsvoorkeuren en meer te wijzigen, bezoek je jouw Pocket account pagina: Bewerk mijn Pocket account

Waarom mist er van van sommige artikelen tekst, afbeeldingen of andere inhoud als je ze in Pocket bekijkt?

Pocket probeert alle tekst, afbeeldingen, video's en pagina's in Artikelweergave op te nemen. Echter, niet alle pagina's zullen correct worden weergegeven in Pocket. Als je problemen tegenkomt met de weergave van pagina's in Pocket, meld dit dan zodat ze hersteld kunnen worden.

Om een artikel in Pocket op iOS en Android te rapporteren ga je naar Delen, vervolgens tik je Meer, en selecteert "Probleem met dit artikel rapporteren". Je kunt ook rechtstreeks artikelen naar ons sturen per e-mail - stuur ze naar support @getpocket.com.

Wat is het Archief en wat zijn Favorieten?

Wanneer je klaar bent met een opgeslagen item, tik dan op het vinkje om het te verzenden naar het Archief. Items in het Archief zullen nog steeds beschikbaar zijn in Pocket, maar alleen beschikbaar met een internetverbinding.

Items die belangrijk voor je zijn kunnen worden gemarkeerd als een Favoriet door op de ster knop te tikken. Als je een item markeert als een Favoriet, zal er een gele ster badge verschijnen die het helpt onderscheiden.

Jouw Archief en Favorieten kunnen vanuit het Pocket menu worden geopend.

Wat zijn Highlights?

Highlights helpen je om snel de beste en meest relevante items in je lijst te vinden die je nog moet lezen, kijken of bekijken. Highlights biedt dynamische categorieën die regelmatig bijgewerkt worden om overeen te komen met jouw favoriete sites, auteurs, en interesses, ze bieden je nieuwe manieren om de opgeslagen inhoud waar je het meest om geeft, te ontdekken. Hoe meer je Pocket gebruikt, des te beter kan Hoogtepunten leren en daarop inspelen.

Op het moment, werkt Pocket het best voor artikelen in het Engels. We werken er echter hard aan om in de toekomst betere ondersteuning voor alle talen te kunnen bieden.

Om meer te lezen over Highlights, klik je hier: Pocket 5.0: Introductie van een slimmere Pocket

Hoe kan ik items organiseren met behulp van tags?

Tags zijn een geweldige manier om items in Pocket te organiseren. Net als mappen, kunnen tags gebruikt worden om je opgeslagen items te groeperen naar gemeenschappelijke onderwerpen of thema's, maar ze zijn meer flexibel omdat meerdere tags aan een enkel item kunnen worden toegevoegd. Om items in je lijst die een bepaalde tag hebben te bekijken, kun je een Tag filter gebruiken.

Zo pas pas je tags toe en filter je ze in elk van de Pocket apps:

In Pocket voor iPhone, iPad of iPod touch Om tags toe te voegen: Veeg over een item in je lijst dat je wilt taggen, en tik op de Tag knop. Tik vervolgens op de Nieuw knop om een tag aan te maken, of selecteer een bestaande tag van de lijst. Klik vervolgens op Opslaan.

Om op tag te filteren: Tik op de Pocket menu knop links bovenaan. Klik vervolgens op Tags en selecteer de tag die je wilt bekijken.

In Pocket voor Android en Kindle Fire Om tags toe te voegen: Druk lang op een item in je lijst dat je wilt taggen, en tik op de Tag knop. Tik vervolgens op de Nieuw knop om een tag aan te maken, of selecteer een bestaande tag van de lijst. Daarna tik je op de Terug knop om terug te keren naar je lijst.

Om op tag te filteren: Tik op de Pocket menu knop links bovenaan. Klik vervolgens op Tags en selecteer de tag die je wilt bekijken.

In Pocket voor Web Om tags toe te voegen: Eerst schakel je over naar Lijstweergave door op de knop Lijstweergave in de werkbalk linksboven te klikken. Vervolgens beweeg je jouw muis naar een item dat je wilt taggen en klik je op Tag toevoegen. Daarna, voer je een tag in en klikt Opslaan.

Om op tag te filteren: Klik op de tag knop naast het Zoekvak in de bovenste werkbalk en selecteer een Tag.

Kan ik tags hernoemen of verwijderen?

Om een tag te hernoemen of verwijderen, open je Pocket voor Web en klik je op de Tag knop die je naast het zoekvak rechtsboven vindt. Jouw lijst met tags worden getoond. Beweeg je muis over een tag en klik op het kleine potlood icoontje. Type vervolgens een nieuwe naam voor deze tag in, of klik op de Prullenbak knop om deze te verwijderen.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Pocket Support Contact Pocket Support